به گزارش روابط عمومی سازمان تات، دانشیان افزود: ادامه رشد پایدار در بخش کشاورزی نیازمند توجه جدی به تحقیقات در سطح ملی و بهویژه در بخش کشاورزی است. شناسایی فناوریها ی نوین و ورود آنها به عرصه باید ابتدا از مسیر تحقیقات انجام شود و سپس این فناوریها به مرحله کاربرد در آیند.
وی ادامه داد: تحقیقات، علاوهبر نقش شناسایی فناوریهای نوین، عامل کلیدی در توسعه دانش فنی مورد نیاز کشور در بخش کشاورزی است. نتایج این تحقیقات میتوانند سرمایهگذاریها را هدفمند کرده و از هدررفت منابع جلوگیری کنند.
جهانفر دانشیان، با اشاره به اهمیت جایگاه تحقیقات در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و سند امنیت غذایی، اظهار داشت: این اهداف از دو بعد اصلی قابل توجه هستند؛ نخست، چگونگی تداوم روند رشد تولیدات کشاورزی، و دوم، نقش بنیادین تحقیقات در هدایت صحیح این مسیر.
دانشیان همچنین به شاخص ارزش افزوده بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: «در سال ۱۳۹۸ شاخص ارزش افزوده بخش کشاورزی ۱۲۶ درصد بوده و طبق برنامه توسعه پیشرفت، باید هر سال بهطور متوسط با رشد ۳.۵ درصدی همراه شود تا به عدد هدف ۱۷۰ درصد برسیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تحقق این اهداف بدون سرمایهگذاری در زیرساختها، خصوصاً در حوزه پژوهش، ممکن نیست. اگر در کشور عزمی جدی برای این موضوع شکل بگیرد، تمامی اهداف پیشبینیشده در برنامه هفتم توسعه و سند امنیت غذایی قابل دستیابی خواهد بود.